Sponsormiddag

De Driebanflora wordt jaarlijks gedragen door ondersteuning van vele sponsoren. Wij bedanken onze sponsors met een gezellige sponsormiddag.

Op de zaterdag om 13.00 uur worden onze sponsors uitgenodigd voor een bezoek aan een 2-tal bedrijven. U kunt kennis maken en meekijken in “de keuken” van deze bedrijven.

Dit jaar staat er op het programma een bezoek aan Kok Netten Cleaning in Venhuizen en P.C.Besseling & Zn in Hem

Kok Netten Cleaning heeft de accommodatie de laatste jaren uitgebreid. Ze maken de netten voor de bollen schoon en kunnen daarna hergebruikt worden. Dit bespaart geld en is goed voor het milieu.

P.C. Besseling & Zn. is een al meer dan 70 jaar bestaand transportbedrijf met een jong, modern wagenpark en gemotiveerde medewerkers.
“Als Erkend Collectief Sierteelt Vervoerder verzorgen wij diverse soorten van transport door geheel Europa met als belangrijkste landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten en boomkwekerijproducten, bloembollen, volumineuze goederen tot 110m³ en machines.”

Het vervoer naar beide bedrijven gaat, net als afgelopen jaren, weer per touringcar. Deze touringcar is wederom gesponsord door Alpha tours en Huisman BV.