Sponsormiddag

De Driebanflora wordt jaarlijks gedragen door ondersteuning van vele sponsoren. Wij bedanken onze sponsors met een gezellige sponsormiddag.

Op de zaterdag om 12.30 uur worden onze sponsors uitgenodigd voor een bezoek aan een 2-tal bedrijven. U kunt kennis maken en meekijken in “de keuken” van deze bedrijven.

Dit jaar gaan we kijken bij het distributiecentrum van DEEN supermarkten en bij loonbedrijf Zwaan in Wijdenes.

Loon- & Aannemersbedrijf Fa W. Zwaan en Zn. uit Wijdenes is een VCA* gecertificeerd Loon- en aannemersbedrijf en is sinds de oprichting in 1952 gevestigd in het Noord-Hollandse Wijdenes. (Gemeente Drechterland).  Voor diverse werkzaamheden kun je bij dit bedrijf terecht.

DEEN supermakten is een bekend bedrijf voor velen omdat zij daar wekelijks hun boodschappen doen.D e heer Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van DEEN Supermarkten werd gevestigd aan de Koepoortsweg in Hoorn in 1953. Met wervende teksten als “Bij DEEN kwaliteit no. 1” en “DEEN, zo voordelig is er geen” werd deze eerste officiële supermarkt al gauw een succes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn, met inmiddels 82 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht.