Scholen broei wedstrijd

Nieuw tijdens de Drieban Flora  2020 was de scholen broei wedstrijd die mede mogelijk werd gemaakt door Dalmulder & Partners Finaciele Dienstverlening BV.

Ook dit jaar willen we weer een sholen broei wedstrijd gaan houden. Hieronder nog even de korte uitleg van de wedstrijd.

Vorig jaar deden De Jozefschool Venhuizen, ’t Padland Venhuizen, Roelof van Wienesse Wijdenes en de Jan Luykenschool Schellinkhout mee aan broeiwedstrijd. Iedere leerling uit de groepen 7 en 8 van deze scholen krijgt een bakje met 7 geplante bollen mee naar huis. Deze bollen zijn geprepareerd bij Ronico en hebben hier een goede wortel gekregen. Het is aan de leerling zelf om hier 7 mooie tulpen van te maken.

Tijdens de Drieban Flora wordt het resultaat van deze wedstrijd gepresenteerd. De potjes met tulpen van alle leerlingen zullen te zien zijn. Op zondagmiddag na de prijsuitreiking van de Polytechniek jeugprijsvraag volgt de uitreiking van de prijzen voor deze wedstrijd. Er worden 4 prijzen uitgereikt door Jos Dalmulder, iedere school heeft een eigen winnaar. De prijzen zijn 4 tegoedbonnen van €20,- te besteden bij DA de Graaf in Venhuizen.