Horeca

Dit jaar vind de Drieban Flora weer paats bij de Roode Leeuw in Venhuizen. Hierdoor is er tijdens de flora de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse eet en drink mogelijkheden van de Rode Leeuw.
Tijdens De Flora is het mogelijk om gezellig een kopje koffie te drinken met wat lekkers erbij en om bijvoorbeeld een borrel te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om uitgebreid te lunchen. ’s Avonds is er een dinerkaart beschikbaar. Hiervoor is het niet nodig om te reserveren maar als je verzekerd willen zijn van een plekje is dit wel verstandig. Tijdens de VRIJMIBO is het mogelijk om deel te nemen aan een buffet hiervoor moet je je vooraf aanmelden via onderstaande formulier.

Donderdag

Tijdens de opening is het mogelijk om deel te dineren van de kaart. Graag reserveren zodat je verzekerd bent van een plekje.

Vrijdag

Op vrijdag organiseren we een vrijdagmiddagborrel met live muziek van Jordy Roelvink. Dit beloofd een gezellige middag/avond te worden. Het is mogelijk om gezellig langs te komen of om een van onderstaande arrangementen te reserveren. Geef je op voor 8 februari.

Vrijdagmiddagborrelarrangement €50:
Een zeer leuk arrangement of bijvoorbeeld als bedrijf voor je personeel te bestellen.

  • Entree
  • 14 Consumpties
  • Deelname aan het buffet

Vrijdagbuffet €15:

  • Deelname aan het buffet

Zaterdag

Als bezoeker van de Drieban Flora, als sponsor of als deelnemer aan de keuringswedstrijden kan het gezellig zijn om daarna even een hapje te eten. Ook deze dag is de dinerkaart beschikbaar. Graag reserveren odat je verzekerd bent van een plekje.
Na het eten zal ’s avonds de band Black Rose optreden.

Zondag

Na de druk bezochte en gezellige zondagmiddag is het natuurlijk lekker om een hapje te eten bij de Roode Leeuw. Graag reserveren zodat je zeker bent van een plekje.

  • Voer een nummer in van 0 tot 100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.